Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Foshan Nanhai Weilong Textile Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποίηση
Κίνα Foshan Nanhai Weilong Textile Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Foshan Nanhai Weilong Textile Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Muy bueno Todo. Το producto Υ Buen το acompañamiento.

—— Samuel

Ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.

—— Mohamad

Καλό, πολύ συμπαθητικό ύφασμα, η επίδραση πολύ καλά, μαλακή.

—— lokendra

η υψηλή, μαζική ποιότητα προϊόντων πολύ είναι η ίδια με το δείγμα!

—— sohail

Εφαρμόζουν το σημείο 4 στην επιθεώρηση υφάσματος, ποια προσφέροντας καλύτερη ποιότητα

—— Dhara

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Ποιοτικός στόχος:


1. Η περνώντας προσιτότητα 100% ποσοστού
2. Ποσοστό ικανοποίησης πελατών άνω των 90%

 

Μέτρα ποιοτικού ελέγχου:

 

Foshan Nanhai Weilong Textile Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 0


Σύμφωνα με τους ποιοτικούς στόχους της επιχείρησης, ο στόχος ποιοτικής επιθεώρησης της εξασφάλισης ποιότητας είναι: «100% των κύριων προϊόντων περνούν το ποσοστό». Σε σχέση με με το τμήμα παραγωγής και τους ποιοτικούς στόχους του τμήματος, το τμήμα παραγωγής καθορίζει τα μέτρα εφαρμογής και τις διοικητικές μεθόδους. Έλεγχος και μέτρηση προϊόντων στη διαδικασία παραγωγής, από τις πρώτες ύλες στην παράδοση τελειωμένος - προϊόντα. Η ποιότητα ελέγχεται αυστηρά σε ολόκληρη τη διαδικασία, και τα αναρμόδια προϊόντα δεν επιτρέπονται για να παραδώσουν.

 

1. Ποιοτικός έλεγχος προμηθευτών

 

Co. βιομηχανίας αντλιών Yongyi Chengdu, ΕΠΕ.


Ο κύκλος ποιότητας, τιμών και παράδοσης των συστατικών καθορίζει τον κύκλο ποιότητας, δαπανών και παραγωγής του προϊόντος, και ο κύκλος ποιότητας, δαπανών και παράδοσης των συστατικών εξαρτάται από τον προμηθευτή. Επομένως, ο προμηθευτής είναι η βάση για την πραγματοποίηση των προϊόντων μας. Πρέπει να θεωρήσουμε τον προμηθευτή ως κλάδο μας, αυστηρά έλεγχος η ποιότητα των προϊόντων, και να καλλιεργήσουμε τους προμηθευτές σε μια βάση παραγωγής των συστατικών.

 

 

2. Έλεγχος και μέτρηση προϊόντων:


Το τμήμα εξασφάλισης ποιότητας παραγωγής είναι αρμόδιο για την επιθεώρηση των πρώτων υλών σε ημιτελή και τελειωμένος - προϊόντα, ελέγχει αυστηρά την ποιότητα των προϊόντων, και πραγματοποιεί την επαλήθευση συνόλου ή δειγματοληψίας σύμφωνα με τους «εισερχόμενους κανονισμούς επιθεώρησης» μέσω της επιθεώρησης, της μέτρησης, της παρατήρησης, και της διάταξης των εγγράφων ποιοτικών πιστοποιητικών. Μετά από να συμπληρώσει το «εισερχόμενο αρχείο επιθεώρησης», μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αποθήκη εμπορευμάτων.

Στη διαδικασία επιθεώρησης των ημιτελών προϊόντων και τελειωμένος - τα προϊόντα, οι ποιοτικοί επιθεωρητές ακολουθούν αυστηρά τις «διαδικασίες ποιοτικής επιθεώρησης» και τις απαιτήσεις των προτύπων ποιότητας των προϊόντων να επιθεωρηθούν τα προϊόντα. Όταν τα αναρμόδια προϊόντα υπερβαίνουν τους κανονισμούς επιχείρησης, ο χειριστής θα ειδοποιηθεί για να δώσει περισσότερη προσοχή στον έλεγχο.

 

3Production Procedure.jpg

 

3. Έλεγχος αναρμόδιου:


Το τμήμα εξασφάλισης ποιότητας παραγωγής είναι αρμόδιο για τον έλεγχο των μη συμμορφούμενων προϊόντων, η επιθεώρηση των πρώτων υλών. Τα μη συμμορφούμενα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν και να καταγραφούν. Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης των ημιτελών προϊόντων και τελειωμένος - τα προϊόντα, αναρμόδια προϊόντα βρίσκονται, και το τμήμα εξασφάλισης παραγωγής και ποιότητας βρίσκει αμέσως τους λόγους, αναλύει και προτείνει την αντιστοιχία διορθωτική και τα προληπτικά μέτρα που αποτρέπουν ότι τα παρόμοια προβλήματα εμφανίζονται.

Μέσω του ελέγχου ελέγχου και μέτρησης της διαδικασίας παραγωγής, η ποιότητα των προϊόντων της επιχείρησης έχει παραμείνει σταθερή, και έχει διατηρήσει ένα υψιπερατό ποσοστό, η αναρμόδια επεξεργασία επιτευχμένο ποσοστό 100% προϊόντων, και το ποσοστό περασμάτων προϊόντων εργοστασίων ήταν 100%. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα της επιχείρησής μας έχουν μια θέση στην αγορά, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, και αποφασιστικά δεν παράγουμε ένα αναρμόδιο προϊόν.

Co. βιομηχανίας αντλιών Yongyi Chengdu, ΕΠΕ.

Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Foshan Nanhai Weilong Textile Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Oeko-Tex Standard 100

  Αριθμός:21.HCN.59115

  Ημερομηνία Έκδοσης:2021-05-31

  Ημερομηνία λήξης:2023-05-31

 • Κίνα Foshan Nanhai Weilong Textile Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:GRS

  Αριθμός:GCL-8GR301000

  Ημερομηνία Έκδοσης:2021-01-01

  Ημερομηνία λήξης:2023-01-01

 • Κίνα Foshan Nanhai Weilong Textile Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Foshan Nanhai Weilong Textile Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Στοιχεία επικοινωνίας
Foshan Nanhai Weilong Textile Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Austin

Τηλ.:: +8618675755745

Φαξ: 86-757-85430881

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)